Τέλος οι “Ράδιο Αρβύλα” – Στη θέση τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Την απόφαση να σταματήσει το Ράδιο Αρβύλα φαίνεται πως πήρε το κανάλι του ΑΝΤ1, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πάρει την θέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sportime.gr, ο σταθμός φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αντικαταστήσει την παρέα του Αντώνη Κανάκη με το τηλεπαιχνίδι εκατομμυριούχος που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι του.

Το τηλεπαιχνίδι αναμένεται να προβάλλεται πέντε φορές κάθε εβδομάδα καθώς η παραγωγή του έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 και πλέον μπαίνει στη τελική ευθεία των προετοιμασιών του.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα τα γυρίσματα και η προβολή του εκατομμυριούχου έχει προγραμματιστεί για μετά το Πάσχα.

Έτσι, το Ράδιο Αρβύλα που επέστρεψε από τις 10 Ιανουαρίου στους τηλεοπτικούς δέκτες θα πούνε αντίο για τη φετινή σεζόν καθώς το συμβόλαιο τους με το κανάλι του ΑΝΤ1, ολοκληρώνεται στις στις 15 Απριλίου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να καλύπτει το κενό που θα αφήσουν.

Ετικέτα: