Δολοφονία Άλκη: «Βόμβα» Κούγια για τη φωτογραφία που έχει στα χέρια του με τους ασύλληπτους δράστες

Αστυνομικά

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» στον Ant1 και ως διοικητικός παράγοντας του ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στην εμπειρία του και από την Λάρισα.

Αναφερόμενος γενικότερα στους συνδέσμους οπαδών ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως «οι διοικήσεις των συνδέσμων είναι με κουκούλες, δεν βλέπεις πρόσωπα» και συμπλήρωσε πως τα μέλη των συνδέσμων, που πλέον λειτουργούν ως «επιχειρήσεις», όπως ανέφερε, πολύ συχνά εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, εκβιασμούς, «προστασία» σε μαγαζιά κτλ.

Όπως πρόσθεσε, πρέπει να γίνουν νόμιμοι όλοι οι σύνδεσμοι, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ακόμη πως «το θέμα είναι και ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Αν έχει ο πρόεδρος της ομάδας κάνει λεφτά από λαθρεμπόριο καυσίμων ή ναρκωτικών, δεν πρόκειται να καταγγείλεις κανέναν».

Σε ότι αφορά την έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Άλκη, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως: «Με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην επίθεση. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Ειδικά αφότου βρέθηκε και αυτός ο χώρος και όσα βρέθηκαν σε αυτόν».

«Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους και ότι χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα στην «γιάφκα», χωρίς να ελεγχθούν για DNA και άλλα στοιχεία και πήγαν κατηγορούμενο τον φερόμενο ως δολοφόνο για αυτά», πρόσθεσε, λέγοντας πως κατά την γνώμη του εμπλέκονται ακόμη έως 7 άτομα στην επίθεση στον 19χρονο και τους φίλους του που εκπροσωπεί επίσης νομικά.

«Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιός μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη των Αρχών την φωτογραφία αυτή», είπε ο Αλέξης Κούγιας, εγείροντας σειρά ερωτημάτων για την συσχέτιση της φωτογραφίας ή μη, με την εξέλιξη των ερευνών.

thecaller.gr