Η 29χρονη έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με σκυμμένο το κεφάλι – Ο ασφυκτικός θάνατος προϋποθέτει ένταση και διάρκεια και συνεπώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι η μητέρα ψεύδεται, λένε οι αστυνομικοί.
Σε ψυχιατρική κλινική στην Πολωνία ο βιολογικός πατέρας του παιδιού
Την πόρτα της Εισαγγελειας Πρωτοδικών Αθηνών πέρασε πριν από λίγη ώρα η 29χρονη μητέρα του 7χρονου Ανδρέα η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από κοινού με τον 33χρονο σύντροφό της ο οποίος το 2017 έπνιξε με μια μονωτική ταινία το άτυχο παιδί.
Ο 33χρονος Πολωνός οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.
Η 29χρονη έφτασε λίγο πριν από τις 10 στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με σκυμμένο το κεφάλι δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
protothema.gr