Το συγκινητικό τραγούδι για τον Άλκη Καμπανό (BINTEO)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

Με ένα συγκινητικό τραγούδι, ο μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Περικλής Μαυρίδης θέλησε να αποχαιρετήσει τον 19χρονο ΆΛκη Καμπανό, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην οδό Θ. Γαζή, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, μετά τη δολοφονική επίθεση με οπαδικά κίνητρα.

Ακούστε το τραγούδι εδώ
https://youtu.be/8JwOEYt1C2E

Στους συγκινητικούς στίχους του τραγουδιού το οποίο ερμήνευσε με την κιθάρα του ο νεαρός καλλιτέχνης Παντελής Ζλατίντσης, ο στιχουργός έγραψε:

“Hταν ένα παιδί μόλις στα 19 του

Hταν ένα παιδί με τη ζωή μπροστά του Hταν ένα παιδί…
Mεσάνυχτα και κάτι σκοτώσανε τον Άλκη ξεψύχησε σε μία άκρη ανατολικά

Mεσάνυχτα και κάτι σκοτώσανε τον Άλκη και άρχισε το δάκρυ να αργοκυλά”

Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε η ΑΜΚΕ Αντικρίση θέλοντας με τη σειρά της να αποτίσει και αυτή έμπρακτα έναν πραγματικό φόρο τιμής στο αδικοχαμένο παλικάρι και παράλληλα, με αυτό τον τρόπο να εκφράσει έμπρακτα τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των ανθρώπων της Οργάνωσης στους τραγικούς γονείς.

Ετικέτα: