Δήμος Σκύδρας: Διανομή προϊόντων σε άπορες οικογένειες – Στις πρώην αποθήκες της ΕΑΣ

Σκύδρα

Ο Δήμος Σκύδρας σε συνεργασία με τον επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τη διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτησή τους να λάβουν προϊόντα μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.).

Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο του επισιτιστικού προγράμματος «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015 – 2016 του ΤΕΒΑ 2014 – 2020».

Σημείο διανομής: Σκύδρα, πρώην αποθήκες Ε.Α.Σ. στο χώρο του Ο.Σ.Ε.

Χρονικό διάστημα: Τετάρτη 16 έως Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Κάθε αίτηση θα παραλάβει τα εξής ξηρά προϊόντα για κάθε μέλος της αίτησης:

ΑΛΑΤΙ Τεμάχια 1  Βάρος 500gr

ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Τεμάχια 2  Βάρος 2kg

ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Τεμάχια 1  Βάρος 1L

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Τεμάχια 1  Βάρος 500gr

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Τεμάχια 1  Βάρος 450gr

ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΟΝΟΥ Τεμάχια 1  Βάρος 160gr

ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ Τεμάχια 1  Βάρος 400gr

ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ Τεμάχια 2  Βάρος 2kg

ΡΕΒΥΘΙΑ Τεμάχια 2  Βάρος 1Kg 

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που ν’ αναγράφει τον Α.Μ.Κ.Α. τους  και να έχουν επίσης την αστυνομική τους ταυτότητα. Ακόμη, λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων, κυρίως των πολυμελών οικογενειών, θα χρειαστεί οι δικαιούχοι να μεταφέρουν τα προϊόντα παραλαβής με μεταφορικό μέσο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Πρόνοιας – Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σκύδρας, τηλ.: 23813 51876 ή με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 6980 414242.

Τέλος, παρακαλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι να τηρήσουν πιστά τα οριζόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του κορωνοϊού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ