Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας “Οραμα” – Η επόμενη διαδικτυακή εκδήλωση στις 11/3

Πέλλα

Η 2η διαδικτυακή συνάντηση δικτύωσης των ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών του Νομού Πέλλας για το 2022 πραγματοποιήθηκε, πριν λίγες μέρες, με θέμα: «Συζήτηση για τη διαμόρφωση πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των ψυχο-κοινωνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας».

Επίσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της λειτουργίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Πέλλας από τη ψυχολόγο του Κέντρου, Χ. Βυρσωκινού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσω zoom με τη συμμετοχή 15 στελεχών των παρακάτω υπηρεσιών: Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, Κέντρο Υγείας Αριδαίας, Κέντρα Κοινότητας Δήμου Έδεσσας, Σκύδρας και Αριδαίας, «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Πέλλας, Αθήρων και Εσωβάλτων,  ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Πέλλας, Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών «Παναγία η Οδηγήτρια», Κέντρο Ημέρας «Πορεία», Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης  – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής (ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.) Δ. Πέλλας και το Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Πέλλας.

Επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την Παρασκευή 11 Μαρτίου με θέμα: “Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών των Ψυχοκοινωνικών Υπηρεσιών για τη διαχείριση της απώλειας στα παιδιά” με εισηγήτρια τη Κωνσταντίνα Μπατζάκα, ψυχολόγο από το Κέντρο Κοινότητας Δ. Σκύδρας».