ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Επικράτησαν 3-0 του Ζαφειράκη Νάουσας

Αθλητικά

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2024 οι Παγκορασίδες (Κ16) της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ επικρατώντας 3-0 την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας

Παρά το διάστημα των δυο εβδομάδων των διακοπών και την απόχη από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ Εδεσσας έδειξαν ότι αυτό και αυτό το διάστημα προετοιμάζονταν κατάλληλα για να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων (Κ16). 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ, όπου η ομάδα βόλεϊ της Εδεσσας επικράτησε με σκορ 3-0 την ομάδα της Νάουσας. Παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα της Εδεσσας, συγκριτικά με τις υπόλοιπες αγωνιστικές, πήρε τη νίκη. 

Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν από την ομάδα Π.ΑΣ.

ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: 
Καρυπίδου Ανδ., Παπανίκου Φ., Ισαακίδου Αικ., Ιορδανίδου Ν., Ουλεμάνη Ε., Χατζηαντωνιάδου Α., Ιωάννου Ραφ.,Μπαγγέα Μ., Μαρίνου Σ., Σεραφειμ Λυδ, Βατάλη Ε., Κολοβού Ε.

Την ίδια μέρα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΥ Εδεσσας ταξίδεψε στην Καστοριά για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Παρά την καλή εμφάνιση που έδειξαν οι αθλήτριες της Εδεσσας το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ηττήθηκαν 3-1 από την ομάδα της Καστοριάς.