«Το τελευταίο χειρουργείο της Ιω. Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά» αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε σε εκδήλωση του «Make a wish» και συνομίλησε με τους επώνυμους που ήταν εκεί.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα. Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου, η καρδιά μου και η σκέψη μου είναι σε αυτό που κάνω κάθε πρωί. Το μόνο που θέλω και μπορώ να συζητήσω μαζί σας είναι το Happy Day. Όλα τα άλλα είναι σκέψεις και συζητήσεις. Το βασικό σε μια συνεργασία – και μέχρι τώρα το έχω πετύχει – είναι να έχω μια καθαρή συμφωνία», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αλήθειες με τη Ζήνα σίγουρα πρέπει να δούμε του χρόνου, εκτός αν αλλάξει τα σχέδιά του το κανάλι. Συνήθως για ανανέωση συμβολαίου μιλάμε το Μάιο. Το late night είναι το στοιχείο μου, αλλά όλα έρχονται όταν πρέπει να έρθουν», δήλωσε από την πλευρά της η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Κακώς σχολίασα στο Twitter τη σχέση της Ασημίνας από το Survivor με το Χρήστο Δάντη. Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που αισθάνεται και επιθυμεί. Εγώ στην κόρη μου θα έλεγα να κάνει ό,τι θέλει, αλλά να μην προάγει αυτό που είναι δική της επιλογή», πρόσθεσε η ίδια.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία αναφέρθηκε στο πρόσφατο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Η Ιωάννα είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

in.gr