ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ: «Δε θέλω γάμο στα 70 μου, να πεθάνω και να μου φάει την περιουσία μου;» (BINTEO)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Στην κάμερα της εκπομπής happy day εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως σταμάτησε τα γλυκά, ενώ ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παντρευτεί.

Στην κάμερα του happy day μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο εδώ
https://youtu.be/urx5zjhXL7o

Ο σχεδιαστής μόδας, φάνηκε επηρεασμένος από τον έρωτα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, ο οποίος έχει κόψει τα γλυκά γιατί γλυκαίνεται από τα φιλιά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχω κόψει τα γλυκά γιατί η σχέση μου με φιλάει πολύ πιο έντονα από πριν και γλυκαίνομαι με αυτά. Έχω πάθει μαυρικίαση, θέλω κι εγώ φιλιά και αγάπες».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν επιθυμεί και γάμο, όμως εκείνος φάνηκε αρνητικός. Συγκεκριμένα απάντησε: «Όχι γάμο. Αγάπη μου γάμο εγώ στα 70 μου, να πεθάνω και να μου φάει την περιουσία μου; Άσε με καλέ!».

enimerotiko.gr