ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ: Νεκρός στο κελί του ο Πολωνός που σκότωσε τον Ανδρέα – Οι πρώτες πληροφορίες

Αστυνομικά

Νεκρός στο κελί του, εντοπίστηκε ο 33χρονος Πολωνός, που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη.

Το έγκλημα σόκαρε την κοινή γνώμη, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης έκρυβε επί πέντε χρόνια την σορό του, ακόμα και μέσα στο βαλιτσάκι με τα εργαλεία του.

Ο 33χρονος Πολωνός είχε ομολογήσει το φρικτό έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 33χρονος κρεμάστηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Στις 15 Φεβρουαρίου είχε προφυλακιστεί τόσο ο ίδιος, όσο και η 29χρονη μητέρα, που κατηγορείται επίσης για την ανθρωποκτονία του 7χρονου γιου της.

Προανακριτικά ο 33χρονος είχε ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας ότι το παιδί ήταν ανήσυχο, το είχε αφήσει για πολλές ώρες τιμωρία όρθιο και όταν το παιδί δεν άντεξε και άρχισε να κλαίει το φίμωσε με μονωτική ταινία και του έκλεισε τη μύτη με αποτέλεσμα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Στη συνέχεια έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια, όπου κράτησε τη σορό μέχρι να αλλάξουν σπίτι και να μετακομίσουν στην Κυψέλη.

Το τέλος με το σεντόνι – Δεν βρέθηκε σημείωμα
Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews, ο 33χρονος Πολωνός τοποθέτησε ένα κομμάτι σεντόνι σε ένα σίδερο του κρεβατιού και έβαλε τέλος στην ζωή του. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους.

enikos.gr

Ετικέτα: