“ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”: Διήμερο στην Πέλλα με “βαρύ” πρόγραμμα για τον Χρήστο Παπαστεργίου

Κεντρική Μακεδονία

Διήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Απριλίου κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που αναπτύσσει με τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και των τακτικών επισκέψεων σε χώρους παραγωγής.

Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο γιατρός και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της Κ.Μ. «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου, καθώς και στελέχη της περιφερειακής παράταξης από την περιοχή της Πέλλας.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ξεκινήσει αύριο Τέταρτη 6 Απριλίου και ώρα 9.00 π.μ. με επίσκεψη στον παραγωγό φρούτων και λαχανικών Μάρκο Σαπουντζόγλου στο Δυτικό Πέλλας.

Θα ακολουθήσει στις 10 π.μ. επίσκεψη στο Ινστιτούτο Ζωικής Παραγωγής στην Παραλίμνη Πέλλας.

Στις 10.45 π.μ. θα γίνει επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέλλας στα Γιαννιτσά.

Στη συνέχεια στις 12 μ. θα γίνει επίσκεψη στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Σκύδρα και στις 12.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Σκύδρας στη Σκύδρα. 

Στις 1.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην εταιρεία εμπορίας φρούτων STAP FRUIT στη Σκύδρα. 

Στις 3.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γαλατάδων στους Γαλατάδες και στις 4.15 θα γίνει επίσκεψη στην οικοτεχνία χειροποίητων πούρων Vamma Del Sol στην Κρύα Βρύση.  

Την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 9 π.μ. το πρόγραμμα επισκέψεων θα ξεκινήσει από το κονσερβοποιείο ΚΡΟΝΟΣ στο Μαυροβούνι Σκύδρας. 

Θα ακολουθήσει στις 10  π.μ. συνάντηση με τους Νέους Αγρότες του ΑΦΟΣ Αλμωπίας στην Αριδαία.

Στις 10.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στη ΓΕΚΟΣΑ στην Αριδαία, και στις 12.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της  Αλμωπίας στην Αριδαία

Τέλος, στις 1.30 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στο Lidra Hotel στην Αριδαία.