ΠΑΤΡΑ-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ: «H σπιτονοικοκυρά γνώριζε πολλά για την Τζωρτζίνα», λέει ο δικηγόρος της

Αστυνομικά

Η ΕΛ.ΑΣ έχει πλέον στα χέρια της το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, το οποίο είχε ταφεί μετά από αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στη «Super Katerina» για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και αποκάλυψε πολλά.

Ο δικηγόρος βρέθηκε στην Ευελπίδων για να προσκομίσει σχετικά στοιχεία στην 18η ανακρίτρια, «τα οποία αφορούν στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, τα οποία πρέπει να γίνουν γνωστά στις αρχές», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Το ζευγάρι γνώριζε για κάποια πράγματα που συνέβαιναν στο σπίτι»

«Κάποια στοιχεία αποκαλυπτικά, τα οποία έχουν έρθει στην κατοχή μας και θα λάβετε γνώση κι εσείς τις ερχόμενες ώρες, δείχνουν ότι ίσως το ζευγάρι γνώριζε για κάποια πράγματα που συνέβαιναν στο σπίτι και η σπιτονοικοκυρά είχε γνώση. Προσωπική φίλη της αείμνηστης Ευγενίας αποκαλύπτει ότι η σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα», πρόσθεσε.

«Πρέπει να κληθεί η συγκεκριμένα κυρία, η οποία ήταν επιστήθια φίλη της σπιτονοικοκυράς και είχαν επαφές μέχρι την ημέρα που πήγε στο νοσοκομείο. Μάλιστα έχω και πληροφορίες ότι είχε στείλει χρήματα για αποκλειστική γυναίκα η οποία θα ήταν στο πλευρό της αείμνηστης, όμως αυτή η γυναίκα δεν πήγε ποτέ γιατί δεν εισέπραξε τα χρήματα», τόνισε.

Ετικέτα: