Τάνια Τσανακλίδου: Οι δημοσιογράφοι είναι υπεύθυνοι για το χάλι που ζούμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

H Τάνια Τσανακλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη.

H Τάνια Τσανακλίδου τόνισε πως «εσάς τους δημοσιογράφους σας θεωρώ υπεύθυνους για το χάλι που ζούμε σήμερα. Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είναι δημοσιογραφία αυτή που ασκείται στις μέρες μας. Είναι ντροπή. Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να κολακεύει καλλιτέχνες ή πρόσωπα του δημόσιου βίου».

«Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει σκάνδαλα, να συνεισφέρει στην ανάδειξη του πολιτισμού, να κατακεραυνώνει τους απατεώνες και τα λαμόγια. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου» συνέχισε.

«Θα σας πω και μια αστεία ιστορία. Όταν είχαν γίνει τα γεγονότα της Νομικής στην Αθήνα, εγώ ήμουν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο. Πριν φύγω από το σπίτι, είχα πει στη μαμά μου ότι θα πάω και θέλω να πάρω μαζί μου κανένα όπλο» μου λέει «χαζό είσαι παιδί μου, θα πάρεις όπλο; και πήρα μια βούρτσα ξύλινη που χτενίζουμε τα μαλλιά. Μας διέλυσαν σε χρόνο ντε τε. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη βούρτσα μου, δεν βγήκε ποτέ από την τσέπη μου» πρόσθεσε η Τάνια Τσανακλίδου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο EΔΩ