1ο ΕΠΑΛ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Παρών σε ημερίδα για τη “Γιορτή της Ευρώπης”

Παιδεία

Για τη συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης – Πρότυπου ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης στην ημερίδα «Γιορτή της Ευρώπης» ανακοίνωση αναφέρει: 

Στις 21 Ιουνίου το σχολείο μας συμμετείχε στη διαδικτυακή ημερίδα “Γιορτή για την Ευρώπη” που διοργανώθηκε από τις πρέσβειρες του προγράμματος Teachers4Europe & Etwinning κ. Σαρίγκολη και κ. Αναργυρίδου και κατά την οποία σχολεία όλων των βαθμίδων των νομών Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Φλώρινας παρουσίασαν τα ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία συμμετείχαν κατά το σχολικό έτος 2021-22.

Το 1ο ΕΠΑΛ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα με την παρουσίαση των 4 προγραμμάτων της φετινής χρονιάς: 

E-TWINNING

Libraries in color. Blind date with a book

Speaking English Connects Us

STEM vs FAKE 

ERASMUS+ KA2 Σχολικής Εκπαίδευσης

“Meeting Cultures beyond Stereotypes”

Το σχολείο μας συμμετέχει ενεργά σε ευρωπαϊκά προγράμματα ακολουθώντας τους ρυθμούς της σύγχρονης κοινωνίας και την ομαλότερη ένταξη των μαθητών και μαθητριών μας στην ευρωπαϊκή κοινότητα ως ενεργοί Ευρωπαίοι πολίτες.  Εκτός από τα προαναφερθέντα προγράμματα στο σχολείο μας εφαρμόστηκε το καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διδασκαλίας CLIL ενώ κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν επιμορφώσεις και σεμινάρια από διάφορους ευρωπαϊκούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, π.χ. Ε-twinning, School Education Gateway, κτλ. 

Η παρουσίασή μας: https://view.genial.ly/62ae1ca048d49a0018e69034

Περισσότερες πληροφορίες για τα Ευρωπαικά μας προγράμματα και όχι μόνο μπορείτε να βρείτε εδώ:
 
https://www.facebook.com/epalkryavrysi 
http://epal-kr-vrysis.pel.sch.gr/autosch/joomla15/ 
https://blogs.sch.gr/epal-kr-vrysis/ 

Η Διευθύντρια 
Παπαδοπούλου Λεμονιά