ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ: Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων

Αγροτικά

Οι διεκδικήσεις των αγροτών αφορούν όλο το λαό! 

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα σας, γιατί έχουμε κοινούς αντιπάλους, κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα, κοινούς στόχους και επιδιώξεις.

Οι πολιτικές που χτυπάνε άγρια τους βιοπαλαιστές αγρότες, είναι οι ίδιες που τσακίζουν βάναυσα τους εργαζόμενους, συντρίβουν τους άνεργους, οδηγούν στην πείνα και την εξαθλίωση, καταστρέφουν τα όνειρα της νεολαίας για μια καλύτερη ζωή. 

Την ίδια ώρα που αγωνίζεστε για να παραμείνετε στα χωράφια σας, εμείς οι εργάτες παλεύουμε το ίδιο να παραμείνουμε στις δουλειές μας, να φέρουμε πίσω κατακτήσεις που γκρεμίστηκαν με τους αντεργατικούς αντιλαϊκούς νόμους όλων των κυβερνήσεων. Για δουλειά με δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια, παλεύουμε σε διάφορους κλάδους για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με αυξήσεις στους μισθούς και σύγχρονα δικαιώματα. 

Μαζί βρεθήκαμε στις κινητοποιήσεις για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, στις πύλες των νοσοκομείων του νομού μας, στις πλατείες. Οι πολιτικές που σας κατεβάζουν για άλλη μια φορά στους δρόμους είναι απάνθρωπες και θα μας βρουν κι εμάς στο πλευρό σας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και καλούμε όλα τα συνδικάτα, τα Εργατικά Κέντρα του Νομού να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση και στην έκφραση αλληλεγγύης στην κινητοποίηση που έχετε αποφασίσει.

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα να ζούμε από τη δουλειά μας και να μην κλέβουν τον ιδρώτα μας. 

ΤΩΡΑ να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των αγροτών!

Εργατιά, αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά! 

Εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Νομού Πέλλας στον Ιδιωτικό Τομέα 
Επικοινωνία: 6936 116086