ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Αριδαία

Ξεκινούν οι πρόδρομες εργασίες των έργων «Αναβάθμιση πεζοδρομίων επί της οδού Λοχαγού Πασσιά στην πόλη της Αριδαίας» & «Αναβάθμιση πεζοδρομίων στην πόλη της Αριδαίας» με χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Για την έναρξη των εργασιών από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ο Δήμος Αλμωπίας θέτει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  σε συνέχεια της σύμφωνης γνώμης του Α.Τ. Αριδαίας (αρ. πρωτ. 1016/49/446-α/06-02-2024) και συγκεκριμένα αποκλεισμό του τμήματος της οδού Λοχ. Πασσιά από το μνημείο ποντιακού ελληνισμού μέχρι τη γέφυρα Εξαπλατάνου.

Το τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και καθ’ όλο το 24ωρο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες των καθαιρέσεων και στη συνέχεια θα δοθεί σε κυκλοφορία το ένα ρεύμα της οδού.

Τα βαρέα οχήματα θα κινούνται μέσω της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αριδαίας, Καπετάν Γαρέφη, της Δυτικής Περιφερειακής Οδού, της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Πολυκάρπης και μέσω της οδού Καραϊσκάκη για όσους έχουν κατεύθυνση προς Εδεσσα / Θεσσαλονίκη.

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ  θα εκτελούνται κανονικά  μέσω της παράπλευρης οδού νοτιοδυτικά του σταθμού ΚΤΕΛ που συμβάλει στην Λεωφόρο Ξενιτίδη (Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.