Η συνεδρίαση (δια ζώσης) του Δημοτικού Συμβουλίου Εδεσσας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στις 6.30 το απόγευμα.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
Καθορισμός ελάχιστων αποστάσεων των σημείων άσκησης στάσιμου εμπορίου από άλλα σημεία νομοθετικού ενδιαφέροντος, για την κοινότητα Εδεσσας και τον οικισμό Π. Αγίου Αθανασίου (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).
6η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).
Ανταλλαγή ή μη εκτάσεων που βρίσκονται στο αγρόκτημα Παναγίτσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Γνωμοδότηση για τον καθορισμό επιτρεπόμενων χρήσεων γης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Σωτήρας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Ενημέρωση για το Σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, έτους 2023 (Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας).
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ
