«Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη»: Με μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Μοντέλο μου η πόλη μου»

Κεντρική Μακεδονία

Με επιτυχία συνεχίζεται ο πρωτότυπος διαγωνισμός φωτογραφίας «Μοντέλο μου η πόλη μου», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μάλιστα, λόγω μεγάλης συμμετοχής, αποφασίστηκε η παράταση υποβολής των φωτογραφικών έργων των πολιτών έως και τις 31 Ιουλίου 2022. 

Με το διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Μοντέλο μου η πόλη μου» οι πολίτες καλούνται να φωτογραφίσουν ένα ή και περισσότερα από τα έργα, τις δράσεις, ή τις παρεμβάσεις του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη» και να διεκδικήσουν δώρα σημαντικής αξίας:   
1ος νικητής ένα smartphone 
2ος νικητής ένα ηλεκτρικό πατίνι 
3ος νικητής ένα tablet 

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σε ειδική πλατφόρμα, μετά το πέρας της υποβολής των συμμετοχών. Επιπλέον, οι φωτογραφίες του διαγωνισμού θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο της καμπάνιας δημοσιότητας του προγράμματος τόσο σε έντυπα όσο και στο site και στα social media.  

Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην επικοινωνία του στόχου του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη», καθώς δεν αλλάζει μόνο την εικόνα της πόλης, αλλάζει την καθημερινότητα και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλη μας.

Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι εξαιρετικά απλή:  

οι πολίτες αρχικά ενημερώνονται εδώ για τα έργα, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις & επιλέγουν το έργο που τους ενδιαφέρει να φωτογραφίσουν

έπειτα προχωρούν στην υποβολή της συμμετοχής τους εδώ 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό φωτογραφίας «Μοντέλο μου η πόλη μου», το πρόγραμμα «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη» το οποίο υλοποιείται μέσω του ΕΠ της ΠΚΜ του ΕΣΠΑ 2014-2020 καθώς και αναλυτικά τα έργα που εντάσσονται σε αυτό, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thma.gov.gr/