Σχέδιο άλωσης της Ελλάδας μέσω τουρκοκίνητων ΜΚΟ υπό το απαθές βλέμμα της κυβέρνησης

Πολιτική

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η τουρκική προπαγάνδα που γίνεται πλέον με εργαλείο δήθεν έρευνες ΜΚΟ, που αποσκοπούν στη δημιουργία μίας εικόνας όπου η χώρα μας παρουσιάζεται ως δολοφόνος προσφύγων και μεταναστών, ενώ η Τουρκία ως σωτήρας τους!

Η συντονισμένη αυτή η προσπάθεια δεν αποσκοπεί μόνο σε επικοινωνιακά οφέλη για την φασιστική Τουρκία η οποία συνεχίζει να διαπράττει γενοκτονίες σε πέντε διαφορετικές χώρες ενώ παράλληλα έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο κέντρο δουλεμπορίου στον πλανήτη, επιστρέφοντας στις πιο σκοτεινές στιγμές της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Όταν τα οθωμανικά κτήνη ξεκλήριζαν Ελλάδα και Αφρική γεμίζοντας τα σκλαβοπάζαρα με δούλους.

Η νέα καταγγελία της νορβηγικής ΜΚΟ «Aegean Boat Report», είναι η αθλιότερη συκοφαντία που έχει ειπωθεί ποτέ κατά της Ελλάδας. Με απώτερο στόχο να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στην Τουρκία να εγείρει δικαιώματα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο, βάσει του δικαίου της θάλασσας, επειδή δήθεν η Ελλάδα δολοφονεί ναυαγούς!

Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία, άνδρες του ελληνικού λιμενικού, έδεσαν με χειροπέδες πρόσφυγες και τους πέταξαν στη θάλασσα για να πνίγουν!

Ποιος κάνει τις καταγγελίες; Ένας άνδρας, πιθανότατα Σομαλός με ό,τι αυτό συνεπάγεται καθώς είναι γνωστές οι στενές σχέσεις της Τουρκίας με την Σομαλία, ενώ όπως έχουμε αποκαλύψει εκατοντάδες Σομαλοί εκπαιδεύονται σε κέντρα ειδικών δυνάμεων εντός Τουρκίας, από τουρκικό έδαφος!

Η νορβηγική ΜΚΟ αποδέχεται πλήρως τις εξωφρενικές καταγγελίες του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος υποστηρίζει πως η Ελλάδα έστειλε πίσω σωστικές λέμβους με πρόσφυγες, τους οποίους όμως διέσωσε η Τουρκία. Ως πηγή, είναι όπως πάντα, οι ισχυρισμοί του τουρκικού κράτους καθώς και τα χαλκευμένα βίντεο που διαδίδει.

Δηλαδή, η Τουρκία επιτρέπεις τους δουλέμπορους να λειτουργούν κανονικά στο έδαφος της, να στέλνουν στον θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά έπειτα εμφανίζεται ως «σωτήρας», διότι διασώζει υποτιθέμενες λέμβους που έχουν απωθήσει οι ελληνικές διωκτικές αρχές!

Οι ισχυρισμοί αυτή όπως είναι επόμενο, δεν αντέχουν στην κοινή λογική. Εάν η Τουρκία είναι σωτήρας μεταναστών, γιατί απλά δεν συλλαμβάνει τους δουλέμπορους στο έδαφος της, γιατί δεν παρεμβαίνει όταν οι λέμβοι – δολοφόνοι από πλέον από τα τουρκικά παράλια και διασχίζουν τα τούρκικα χωρικά ύδατα;

Το ερώτημα όμως που απασχολεί εμάς, είναι πολύ απλό: Πως μία ΜΚΟ η οποία δεν ανακοινώνει τις πηγές χρηματοδότησης της, αφήνετε ανεξέλεγκτη να διαδίδει αυτή την εθνικά επικίνδυνη προπαγάνδα κατά της Ελλάδας; Γιατί το ελληνικό κράτος και κυβέρνηση δεν έχει κινηθεί νομικά προκειμένου να εξαρθρώσει τον συγκεκριμένο οργανισμό ο οποίος είναι βέβαιο ότι λειτουργεί υπέρ της Τουρκίας;

Δε μπορούμε να φανταστούμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έπειτα από το εθνικό έγκλημα με το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, θα επιτρέψει να τεθεί και θέμα έρευνας – διάσωσης στο Αιγαίο, έχοντας μάλιστα το προηγούμενο των Ιμίων. Μία τέτοια ενέργεια συνιστά εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, δηλαδή εσχάτη προδοσία.

primenews.press

Ετικέτα: