ΕΥΣΗΜΑ από τη ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ στον ΔΙΟΙΚΗΤΗ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΗΛΙΑ ΠΛΙΟΓΚΑ (ΦΩΤΟ)

Υγεία

Το Νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε, χθες, Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και είχε συνάντηση με τον συντοπίτη μας Διοικητή, Ηλία Πλιόγκα.

Παράλληλα, η κα Γκάγκα αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ασθενείς και συνοδούς στο Τμήμα Επειγόντων, στη Χειρουργική Κλινική, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στη ΜΕΘ.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας, κ. Ηλίας Πλιόγκας, ξενάγησε, δε, την υπουργό, στη νέα Πτέρυγα και της ανέλυσε το σχεδιασμό της διοίκησης του Νοσοκομείου και τους επόμενους στόχους της.

 Η ανάρτηση της υπουργού Μίνας Γκάγκα

Σε ανάρτησή της, μετά την επίσκεψή της, η κα Γκάγκα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έγραψε:

Δε θα μπορούσα να μην επισκεφθώ χθες το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, για να ευχηθώ από κοντά στους συναδέλφους, αλλά και τους ασθενείς του νοσοκομείου.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι συνάδελφοι και όλο το προσωπικό για την άμεση φροντίδα των ασθενών. 
Και επίσης περήφανη για το εξαιρετικό νέο κτίριο που προσφέρει στους ασθενείς άρτιες συνθήκες περίθαλψης και αναδεικνύει έτσι καλύτερα το ιατρονοσηλευτικό έργο.

Συγχαίρω τον διοικητή κο Ηλία Πλιόγκα, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, και όλο το προσωπικό. Το νοσοκομείο είναι ένα πρότυπο για την παροχή υπηρεσιών υγείας, το ομαδικό πνεύμα και την συνεργατικότητα.

 Δικαίωση για τον Ηλία Πλιόγκα

Αν μη τι άλλο, αυτές οι δηλώσεις της Υπουργού και η “έμμεση” θετική αξιολόγηση στο πρόσωπο του Διοικητή των Νοσοκομείων του Ν. Ημαθίας, αποτελούν δικαίωση για τον ΗΛΙΑ ΠΛΙΟΓΚΑ, ο οποίος διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, την άριστη συνεργασία του με το ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με όλους τους εργαζομένους του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και την άψογη συμπεριφορά του.

Ο κ. Πλιόγκας, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, μετέτρεψε το Νοσοκομείο Βέροιας σ’ ένα “στολίδι” για την περιοχή, όπου οι υπηρεσίες περίθαλψης είναι υψηλού επιπέδου και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες και εν μέσω πανδημίας.