Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στη μήνυση από εκκλησιαστική ιστοσελίδα: «Έχουν σοβαρό πρόβλημα…»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπήκε στο στόχαστρο γνωστής εκκλησιαστικής ιστοσελίδας μετά από σχόλιο που έκανε για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε μια ανάρτηση στο facebook την παραμονή της Παναγίας η οποία προκάλεσε την αντίδραση της ιστοσελίδας ekklisiaonline.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του δείχνει μια μετανάστρια να κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό, ταυτίζοντάς τη με την Παναγία.

«Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι?» έγραφε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η δημοσίευση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ekklisiaonline,gr, που ασχολείται με εκκλησιαστικά θέματα και ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου απαντά στις αντιδράσεις αυτές λέγοντας, «Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω. Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη».

in.gr

Ετικέτα: