Σάκης Αρναούτογλου: Αστατος καιρός στην Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρει στην πρόγνωσή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Καιρός

Καθώς συνεχίζεται ο άστατος καιρός τις επόμενες ώρες και μέρες σε συγκεκριμένες-βέβαια-περιοχές ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ 3 Σάκης Αρναούτογλου ανέλυσε τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ειδικότερα, από το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε αστάθεια στην ΒΑ Ελλάδα μέχρι και τις Σποράδες και την Εύβοια θα έχουμε τοπικά φαινόμενα και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Όμως από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν στις ηπειρωτικές περιοχές.

Αναμένονται μάλιστα μπόρες και καταιγίδες ίσως και στην Λέσβο και την Χίο και σε ορεινές περιοχές της Κρήτης.

Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται στην ηπειρωτική χώρα στους 32 – 33 βαθμούς.

Στην Αττική το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια αλλά από το μεσημέρι και μετά ίσως έχουμε έντονη αστάθεια. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές συννεφιές από το πρωί, ενώ η αστάθεια θα υποχωρήσει από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Την Πέμπτη η αστάθεια θα περιοριστεί με τα φαινόμενα να εντοπίζονται σε ορεινές περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία κατά μέσο όρο στους 30 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε έντονες βροχές σε Μακεδονία και Θράκη με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 29 στα βόρεια και στους 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο υποχωρεί ακόμη περισσότερο η αστάθεια, ενώ την Κυριακή ο καιρός θα είναι ακόμη καλύτερος με ηλιοφάνεια παντού και ενίσχυση των βοριάδων και την θερμοκρασία στους 32 -33 βαθμούς.