ΓΣΕΕ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-LIFESTYLE

Η ΓΣΕΕ κρατώντας ψηλά τη σημαία των διεκδικήσεων και του αγώνα, πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη σειρά δράσεων σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη με το Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα:  

♦️ Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του Ε.Κ Θεσσαλονίκης στον 7ο όροφο, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι και Γενικοί Γραμματείς των Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης

♦️ Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στις 11:00 το πρωί, στο ξενοδοχείο Mediterranean( Σαλαμίνος 3 και Καρατάσου Θεσ/κη). Στη συνέντευξη τύπου μετά τις τοποθετήσεις συνδικαλιστικών στελεχών, θα παρουσιαστούν από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ οι τελευταίες εξελίξεις για την οικονομία και την αγορά εργασίας και θα δοθεί στην δημοσιότητα δημοκοπική έρευνα για την οικονομική και εργασιακή κατάσταση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

♦️ Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί  συλλαλητήριο   στο άγαλμα του Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.  

Η αντιμετώπιση της ακρίβειας, η σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, το δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης,  οι αξιοπρεπείς συντάξεις και παροχές, η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, θα βρεθούν μεταξύ άλλων  στο επίκεντρο των δράσεων και διεκδικήσεων της Συνομοσπονδίας.

Οι εργαζόμενοι θα δώσουν σαφές μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τη συνέχιση σκληρών και επώδυνων μέτρων. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτα: