Κάτι ανησυχητικό συμβαίνει με την Βασίλισσα Ελισάβετ – Τι «βλέπει» ο βασιλικός συντάκτης

ΕΥΡΩΠΗ-ΔΙΕΘΝΗ

Η προσεκτική διατύπωση της δήλωσης του παλατιού υποδηλώνει ότι “κάτι σοβαρό πιθανώς συμβαίνει”, λέει χαρακτηριστικά ο Σάμνερ.

Σημάδια ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσα Ελισσάβετ βλέπει ο δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Σάμνερ πρώην ανταποκριτής ειδήσεων της βασιλικής οικογένειας για το BBC.

Η προσεκτική διατύπωση της δήλωσης του παλατιού υποδηλώνει ότι “κάτι σοβαρό πιθανώς συμβαίνει”, λέει χαρακτηριστικά ο Σάμνερ.

«Ολόκληρη η πολιτική του παλατιού ήταν πάντα συγκραστημένη ως προς τις ανακοινώσεις και πάντα υποψιάζεται ότι πιθανώς να υπάρχει κάτι περισσότερο από ένα πρόβλημα κινητικότητας εδώ». δηλώνει χαρακτηριστικά.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την προχωρημένη ηλικία της Βασίλισσας, μπορεί να υπάρχουν και άλλα πιο περίπλοκα ιατρικά προβλήματα, λέει σχολιάζοντας πως όταν είσαι 96, φυσικά δεν μπορείς να περιμένεις να έχεις την υγεία ενός 25χρονου.

«Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι μια περαστική καταιγίδα που μπορεί να ξεπεραστεί, αλλά νομίζω ότι, αν κρίνω από την προσεκτική διατύπωση του παλατιού, κάτι σοβαρό πιθανόν να συμβαίνει εδώ», συνοψίζει αναφέροντας σε κάθε περίπτωση πως όσοι έχουν δει τελευταία την βασίλισσα λένε ότι είναι διανοητικά οξυδερκής και ενδιαφέρεται πολύ για τα πάντα ωστόσο το σώμα της έχει αρχίσει να την “προδίδει” αν και δεν είναι ξεκάθαρο «με ποιον τρόπο ή πόσο άσχημα».

skai.gr