(ΦΩΤΟ) ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ” – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ π. ΙΩΗΛ, ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Πέλλα

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” αναφέρει:

Τριήμερη περιοδεία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλειος Στίγκας, με κλιμάκιο του Πολιτικού Φορέα μας στη Βόρεια Ελλάδα.

Με αφορμή τα εγκαίνια των Γραφείων της Τοπικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, βρέθηκε κοντά στους πολίτες στις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας, Καβάλας και Ημαθίας.

➡️  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου τα μέλη του κλιμακίου μας επισκέφθηκαν τη Σκύδρα, την κωμόπολη του νομού Πέλλας, έδρα του ομώνυμου δήμου και παραγωγικότερη γη της Μακεδονίας.
Συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, Παναγιώτη Πασάκη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κοινή πρόθεση για συχνότερη επικοινωνία και συνεργασία ώστε να επιτυγχάνεται κάθε φορά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους αγρότες μας και την αγροτική οικονομία, την οποία πρέπει όλοι και με κάθε τρόπο να αναδείξουμε διότι αποτελεί τη βάση της οικονομίας και της ανάπτυξης της πατρίδας μας.

Ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη στην Έδεσσα με τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα κοινού θρησκευτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος καθώς και την εξέλιξη του ποιμενικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το κλιμάκιο του Πολιτικού Φορέα μας στη συνέχεια επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του πρώην δήμου Βεγορίτιδας, την Άρνισσα, ένα από τα αρχαιότερα μακεδονικά πολίσματα της βορειοδυτικής Πέλλας, στο σύνορο με τη γειτονική Φλώρινα.

Εκεί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρνισσας, Κοσμά Παπαδόπουλο στα γραφεία του Συνεταιρισμού. 
Ο κ. Στίγκας τους επανέλαβε ότι οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών για την επιβίωσή τους.

Επόμενος σταθμός του κλιμακίου του Πολιτικού Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» η Έδεσσα όπου συναντηθήκαμε με τους Προέδρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Δημήτρη Γιουματζίδη και του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Πέλλας,  Ιωάννη Σιβένα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου στη Σκύδρα έλαβε χώρα η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στην Τοπική Επιτροπή Πέλλας.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Πέλλας, Γιώργο Σιδηρόπουλο όπου συζητήθηκε το ζοφερό παρόν αλλά και μέλλον του επαγγέλματός τους και του πρωτογενή τομέα, καθώς και τα μεγάλα «καυτά» προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες.

Κατά την περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα τον Πρόεδρο της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», συνόδευαν ο Διευθυντής του κόμματος, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ο επικεφαλής Οργανωτικού Βορείου Ελλάδας, Θεόδωρος Χαρανίδης και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Δεληγιαννίδης, η πολιτευτής και υποψήφια Βουλευτής Πέλλας, Βασιλική Τσάμη, και το μέλος της Νομαρχιακής Πέλλας, Βασιλική Τρεμπολίτου.

Γραφείο Τύπου «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3708762