ΒΟΛΕΪ: Συνεχίζουν στον ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – Δείτε ποιοί ΠΑΙΚΤΕΣ (ΦΩΤΟ)

Αθλητικά

Μία ακόμη ανανέωση έρχεται να προστεθεί και να πετύχει το απαραίτητο μείγμα, ανάμεσα σε παίκτες του περυσινού πετυχημένου ρόστερ και φετινές μεταγραφές.

Ο Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος είναι μέλος της ομάδας του Αριστοτέλη από το 2020. Από τη θέση του πασαδόρου, όπου διέπρεψε σε πολλούς μεγάλους ελληνικούς συλλόγους, ο Ναουσαίος παίκτης, καλείται και φέτος να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Κώστα, το Δ.Σ. της ομάδας και ο φίλαθλος κόσμος της Σκύδρας σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική δράση, χωρίς τραυματισμούς!

Και ο Παυσανίας Αντωνίου ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Αριστοτέλη Σκύδρας!

Το Δ.Σ. του Αριστοτέλη Σκύδρας ανακοινώνει την επόμενη ανανέωση συνεργασίας της ομάδας μας, αυτήν την φορά με τον ταλαντούχο Παυσανία Αντωνίου!

Ο ύψους 1.88 μ. και γεννημένος την 11/06/1997 λίμπερο, αγωνίζεται από πέρυσι στην ομάδα μας και με τις εμφανίσεις του ανανέωσε την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Παυσανία, σου ευχόμαστε καλή, δημιουργική και γεμάτη υγεία χρόνια!

Ο Κουβανός, που ήρθε στην Ελλάδα και έγινε Σκυδραίος…!

O Lazaro Torres, με ύψος σχεδόν 2 μέτρα και γεννημένος στις 11.07.1996, ήρθε στα μέσα της περασμένης σεζόν στην ομάδα του Αριστοτέλη και συνέβαλε σε καθοριστικό βαθμό στην επίτευξη της ανόδου στη VolleyLeague.

Ο διεθνής με την Εθνική Κούβας ακραίος παίκτης, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο της Σκύδρας και έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων!

Με πέρασμα από την ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και πλούσια αγωνιστική δράση στην Κύπρο, ανανεώνει και φέτος το συμβόλαιο του με την ομάδα μας και δηλώνει:

“Νοιώθω πολύ καλά εδώ. Η φιλοξενία των ανθρώπων της Σκύδρας είναι πολύ ζέστη. Οι στόχοι της ομάδας μου δίνουν κίνητρο για να γίνομαι και εγώ καλύτερος, μέσα από τις συλλογικές επιτυχίες. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ώστε να απολαύσουμε όλοι τους αγώνες και να αγωνιστώ μπροστά στο καταπληκτικό κοινό της Σκύδρας, με το οποίο έχω μία ιδιαίτερη σχέση”

Αdalberto Lazaro Troncoso Torres να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία, συνέχισε να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Με εκτίμηση,
Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Email: fesaristotelis@gmail.com
Facebook: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
Instagram: fes_aristotelis_skydras
Tik Tok: fes_aristotelis_skydras