ΧΚ Βόρας – Καϊμάκτσαλαν: Μπράβο στο Σύλλογο Οικιστών π. Αγίου Αθανασίου για τις δυναμικές διαμαρτυρίες…!!!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι έντονες διαμαρτυρίες και ο “ξεσηκωμός” του Συλλόγου Οικιστών του παλιού Αγίου Αθανασίου, για τις “ανατιμήσεις” της ΕΤΑΔ στα εισιτήρια των χιονοδρόμων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν, “ανάγκασαν” τη διοίκηση της Εταιρείας να το …. ξανασκεφθεί και ν’ αναθεωρήσει την τιμολογιακή της πολιτική.

Νωρίτερα, σήμερα, η ΕΤΑΔ, με επιστολή της (δείτε τις φωτό), που κοινοποίησε στον Οικιστικό Σύλλογο Πολιτισμού και Προστασίας Παραδοσιακότητας παλαιού Αγίου Αθανασίου και στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, γνωστοποιεί το νέο τιμοκατάλογο, που είναι πιο προσιτός για τους οικιστές, τους χιονοδρόμους, αλλά και τους επισκέπτες του Χιονοδρομικού μας Κέντρου Βόρας – Καϊμάκτσαλαν.

Συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Συλλόγου των Οικιστών, που λειτούργησε δυναμικά και άμεσα, και με αγάπη για τον τόπο, όπου δραστηριοποιείται εδώ και δεκάδες χρόνια, με ιδιαίτερη επιτυχία!

Ν’ αναφέρουμε πως στο θέμα αυτό είχε αντιδράσει, επίσης, με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης, ενώ απ’ την πλευρά του Δήμου Εδεσσας δεν υπήρξε καμία …. αντίδραση!!!!

Δείτε την επιστολή της ΕΤΑΔ παραπάνω (εικόνες)