ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΚΟ: “Να πάνε από τα νησιά μας στην Ουκρανία και να βοηθήσουν στην ανθρωπιστική κρίση”

Πολιτική

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια στο MEGA…

«Καλό θα ήταν οι ΜΚΟ από τα νησιά μας του βορειοανατολικού Αιγαίου να πάνε στην Ουκρανία και να βοηθήσουν στην ανθρωπιστική κρίση. Υπάρχουν και εκεί άνθρωποι που έχουν τεράστια ανάγκη. Δε γίνεται δύο μέτρα και δύο σταθμά…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας.

«Θα δούμε στην πορεία πόσο και αν θα επηρεαστεί ο ελληνικός τουρισμός από την εισβολή στην Oυκρανία και την ενεργειακή κρίση. Παραμένει η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας και το πέμπτο brand στον κόσμο» είπε ακόμη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Όπως ανέφερε σε άλλο σημείο της παρέμασής του η ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία είναι τερλαστια και «κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή τι θα επακολουθήσει. Έπεσαν έξω «αναλυτές», ειδικοί και λοιποί παράγοντες που μιλάνε περισσότερο από ότι πρέπει και διαψεύστηκαν παταγωδώς».

thecaller.gr