AΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΑΓΡΟΤΕΣ από το Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Ημαθίας Πέλλας

Αγροτικά

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας – Πέλλας, στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού.

Αφουγκραζόμαστε τα δίκαια αιτήματά τους και διεκδικούμε μαζί τους τη μείωση του κόστους παραγωγής, κατά συνέπεια του κόστους διαβίωσης της εργατικής οικογένειας. 
Την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, η οποία επιβαρύνει το ίδιο τον εργάτη και τον αγρότη. Την κατάργηση της ληστρικής φορολογίας στα καύσιμα.

Μέσα από τον κοινό αγώνα της εργατιάς με την αγροτιά μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερους όρους διαβίωσης. Από τη στιγμή που ο αντίπαλος είναι κοινός, κοινή επιβάλλεται να είναι και η πάλη μας.

Χαιρετίζουμε την κινητοποίηση που διοργανώνουν οι αγροτικοί σύλλογοι τη Δευτέρα 4 Ιουλίου (ΣΗΜΕΡΑ) στην Έδεσσα.  

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ 
ΧΡ. ΛΑΝΑΡΑ 56 – ΝΑΟΥΣΑ 
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6976 664248-6944 177169 
e-mail: trofima.imathia.pella@gmail.com