Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκε την Τρίτη 25 Αυγούστου το Ε1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.
Στο διπλό ολοκληρώθηκε η ημιτελική φάση στις κατηγορίες Α18, Κ18 και Κ16, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στους σημερινούς τελικούς.
Στην κατηγορία Α18 Διπλού, οι Ραφαήλ-Αντώνιος Γακόπουλος και Κωνσταντίνος-Λουκάς Μπερνίτσας επικράτησαν των Φοίβου Φασσά και Συμεών Μπενετάτου με 7-5, 6-3. Στον δεύτερο ημιτελικό, οι Χρήστος Παπαχρήστου και Αλέξανδρος Γιαρλέλης νίκησαν τους Ευστράτιο Ασλανίδη και Σταύρο Αντωνίου με 6-1, 6-2.
Στην κατηγορία Κ18 Διπλού, οι Ελένη Τσεκούρα και Αικατερίνη Ουσταμπασίδου επικράτησαν των Μαλαμάτης Μιζιού και Ευανθίας Γκαντσίδου με 6-1, 6-3. Στον δεύτερο ημιτελικό, οι Σταματία Τσούτση και Αναστασία Χριστοφορίδου επικράτησαν των Αικατερίνης-Λυδίας Φίσκα και Σταματίνας Γκοβεδαρού με 6-0, 6-0.
Στην κατηγορία Κ16 Διπλού, οι Εύα-Ευαγγελία Γιαντσή και Χριστίνα Τζεβελέκου νίκησαν τις Μυρτώ Κρητικού και Βασιλική Μπλέτση με 6-3, 6-3, ενώ οι Αργυρώ Αρτσίτα και Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου επικράτησαν των Μαρίας Πολυδάκη και Ηλιάνας Γεωργοπούλου με 6-1, 6-2.
Οι σημερινοί τελικοί
Οι τρεις τελικοί του διπλού θα πραγματοποιηθούν, σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 18:00:
Α18 Διπλό: Γακόπουλος / Μπερνίτσας – Παπαχρήστου / Γιαρλέλης
Κ18 Διπλό: Τσεκούρα / Ουσταμπασίδου – Τσούτση / Χριστοφορίδου
Κ16 Διπλό: Γιαντσή / Τζεβελέκου – Αρτσίτα / Δημητρακοπούλου
Παράλληλα, το πρωί της Τετάρτης θα συνεχιστεί το αγωνιστικό πρόγραμμα στα μονά, με τις αναμετρήσεις να οδηγούν σταδιακά προς την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.
Το Ε1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας έως τις 27 Αυγούστου, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται ενόψει των τελικών.
📸 Στο παρακάτω Google Drive link θα βρείτε επίσης το φωτογραφικό υλικό από όλες τις ημέρες της διοργάνωσης:
https://drive.google.com/drive/folders/1L2l0RNULq_d1M-t45USzIDz2APEA4bB1?usp=sharing
