ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ – ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Ελλάδα Κοινωνία - Lifestyle Μακεδονία Νέα Σκύδρα

📌Χθες παρευρεθήκαμε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Εδεσσας, που πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα για τα μέλη του Συλλόγου από την περιοχή μας.

📍Ο συνδυασμός μας «Αλλαγή Σκυτάλης» εκπροσωπήθηκε από εμένα, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, Χαρίτων Πορτοκαλίδη, τον Τοπικό Σύμβουλο Σκύδρας, Κωνσταντίνο Καμπά, καθώς και τη Λαμπρινή Πλουγάρλη, υποψήφια του συνδυασμού μας και μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

🔹Η παρουσία μας ήταν αυτονόητη, γιατί οι πολύτεκνες οικογένειες χρειάζονται στήριξη στην πράξη.

Ως «Αλλαγή Σκυτάλης», έχουμε ξεκάθαρη θέση:
η οικογένεια πρέπει να ενισχύεται ουσιαστικά.

✅ Στο πρόγραμμά μας έχουμε εντάξει, μεταξύ άλλων, οικονομικό κίνητρο/βοήθημα για την έλευση παιδιού, ειδικά όταν η γέννηση αυτή καθιστά την οικογένεια πολύτεκνη.
✅ Και στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΣ για την αύξηση του τιμολογίου νερού, καταθέσαμε πρόταση ώστε για τις ειδικές ομάδες — συμπεριλαμβανομένων των πολύτεκνων — να μην υπάρξει ΚΑΜΙΑ απολύτως αύξηση.

Γιατί οι πολύτεκνες οικογένειες δεν ζητούν προνόμια. Ζητούν δικαιοσύνη, ανακούφιση και σεβασμό στην καθημερινότητά τους.

🤝Θερμές ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλες τις οικογένειες.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. 🙏✨

Παπαδοπούλου Γ. Μαρία 
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Σκύδρας
του συνδυασμού “Αλλαγή Σκυτάλης”