Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας, καθώς προσέφερε δύο αναπηρικά αμαξίδια και δέκα οξύμετρα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ενισχύοντας έτσι τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλο το υγειονομικό προσωπικό εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.
Σε σχετική του ανακοίνωση, ο Σύλλογος αναφέρει:
“Η παράδοση της δωρεάς έγινε από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Σπύρου Ιωάννα στην κα Ρούση Νίκη από το τμήμα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Μας ευχαρίστησε για την προσφορά και μας ενημέρωσε σχετικά για την κατάσταση του Νοσοκομείου. Είχαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την πανδημία του covid 19 και με πολλή καλή διάθεση μας απαντούσε τονίζοντας ότι πρέπει να τηρούμε 3 βασικούς κανόνες για να είμαστε καλά. Πρώτον να φοράμε μάσκα, να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας και να κρατάμε τις αποστάσεις.
Το Νοσοκομείο μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την δράση μας δηλαδή την συλλογή πλαστικών καπακίων και κάθε τόσο παραδίδει στον Σύλλογο μας σημαντικές ποσότητες και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Η δωρεά έγινε με πολλή χαρά γιατί ξέρουμε τον αγώνα που κάνουν κάθε μέρα για όλους εμάς για να είμαστε υγιείς όλοι εμείς και οι οικογένειες μας. Δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα βοηθούμε όσο μπορούμε και με αυτά που μπορούμε.”
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ“
