Εδεσσα: «Η ποίηση της πέτρας» – Εκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων του Νικόλα Δημάκα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου και ο Νικόλαος Δημάκας, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της εικαστικής Έκθεσης «Η Ποίηση της Πέτρας», με πρωτότυπα έργα του αυτο-δίδακτου καλλιτέχνη της πέτρας Νικόλαου Δημάκα.

Πρόκειται για μία συλλογή πετρών πάνω στις οποίες ο καλλιτέχνης έχει διαχύσει, ελεύθερα αλλά και με διαφορετικές τεχνοτροπίες, χρώματα, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.  

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία παρουσιάζεται στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας (Πλατεία Στουγιαννάκη, Μικροί Καταρράκτες), θα πραγματοποιηθούν, σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει και χαιρετίσει ο Δήμαρχος Έδεσσας, ενώ για την Ποίηση της Πέτρας θα μιλήσει ο Συμβουλευτικός Ψυχολόγος και Συγγραφέας Δρ Χρήστος Μπιμπίτσος. Για τα καλλιτεχνικά έργα και τη δημιουργία τους θα μιλήσει ο ίδιος ο καλλιτεχνικός δημιουργός Νικόλαος Δημάκας. Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της εκδήλωσης θα είναι ο Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Στούμπος.     

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή στη κοινό το χρονικό διάστημα Παρασκευή 24 μέχρι και Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, πρωί και απόγευμα.  

Σας περιμένουμε!