(ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Κυριάκος Μητσοτάκης: Η καλύτερη δικαίωση των θυμάτων στα Τέμπη είναι να διασφαλίσουμε πως δε θα ξαναγίνει τέτοια τραγωδία

Πολιτική

Περιοδεία στο Μαρούσι πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η οποία ήταν και η πρώτη του μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Πολύς κόσμος μαζεύτηκε για να υποδεχτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαρούσι, ο οποίος χαιρέτισε πολίτες και επιχειρηματίες σε μαγαζιά της περιοχής και μίλησε στους παρευρισκόμενους.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη, λέγοντας πως πρέπει να διασφαλιστεί πως κάτι τέτοιο δε θα ξανασυμβεί.

«Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ βαρύ και ξέρω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, ανάμεσα τους πολλά νέα παιδιά. Ξέρω πολύ καλά ότι η καλύτερη δικαίωση για την θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στην χώρα μας» είπε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε επίσης πως η Ελλάδα θωρακίζεται και είναι μια ασφαλής χώρα,υπενθυμίζοντας πως την Παρασκευή προσγειώθηκε το 12ο Rafale στην Τανάγρα. «Η Ελλάδα είναι μια χώρα με θωρακισμένα σύνορα, η οποία ξέρει πού βαδίζει και πού πρέπει να πάει», υποστήριξε, τονίζοντας επίσης πως η χώρα μας ακούγεται στην Ευρώπη.

▪️ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ετικέτα: