(ΦΩΤΟ) Το Πρότυπο-1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης ευχαριστεί το Δήμο Πέλλας

Παιδεία

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια Επιστολή»

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Με την παρούσα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την ευγενική παρουσία σας στο Σχολείο μας και στην επίσημη τελετή υποδοχής των Ευρωπαίων Εταίρων μας, καθώς και τη συμμετοχή των υπηρεσιών του δήμου στην προσπάθεια αναβάθμισης και βελτιστοποιησης των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου μας.

Τα Σχολεία μας έχουν ανάγκη από γενική αναβάθμιση-ανακαίνιση και υποστήριξη σε όλους τους τομείς, ώστε να προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές ίσες ευκαιρίες μάθησης και ένα καλύτερο περιβάλλον από αυτό που παραλάβαμε ως Δ/ντές.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είστε αρωγοί στις πρωτοβουλίες μας και συμβάλλετε με κάθε δύναμη στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Γνωρίζουμε πως τα προβλήματα είναι μεγάλα, αλλά ευελπιστούμε πως θα συνεχίσετε το ίδιο έργο για το καλό των παιδιών μας που αξίζουν ένα καλύτερο ΣΧΟΛΕΙΟ!

Ευχαριστούμε επιπλέον τον Προϊστάμενο διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Κων/νο Παπαστεργίου για την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες χρωματισμού των εσωτερικών τοίχων του σχολείου μας καθώς και το Τμήμα Ανακύκλωσης του δήμου μας για την προσφορά τους στο σχολείο μας κάδων ξεχωριστών ρευμάτων ανακύκλωσης.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Κρύας Βρύσης Μπαλτζίδη Κωνσταντίνο για την συνεχή υποστήριξη του προς το σχολείο μας καθώς και τον Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής Σεραΐδη Πέτρο για τη συμβολή του στον χρωματισμό της εξωτερικής πρόσοψης του σχολείου και της προετοιμασίας της νέας αίθουσας γυμναστηρίου με δάπεδο κατάλληλο για τον χώρο.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη από μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γιαννιτσών Γκαδάκη Σταυρούλα η οποία ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας για την αμέριστη συμπαράστασή της σε όποια θέματα προκύπτουν στο σχολείο και άπτονται στην δικαιοδοσία του Δήμου Πέλλας.

Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι ενέργειες , που βασίζονται στη σχέση της στενής συνεργασίας μας όλα αυτά τα χρόνια που ξεκίνησε πριν χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, ενέργειες που αναδεικνύουν την ευαισθησία και την αγάπη σας για τα παιδιά. Χάρη στη συμπαράστασή σας και στις ενέργειές σας τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας –καθηγητές, γονείς- εργάζονται απρόσκοπτα σ’ ένα οικείο και καλά οργανωμένο περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.
Σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία για να συνεχίσετε επάξια το έργο σας, μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες σας.

Με εκτίμηση
Η Δ/ντρια του Πρότυπου-1ου ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης
Παπαδοπούλου Λεμονιά