ΕΔΕΣΣΑ | Εκμίσθωση σπηλαίου Καταρρακτών – Ο διαγωνισμός θα γίνει την Τρίτη 22 Ιουνίου

Διαγωνισμοί - Προσλήψεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  
ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΚΩΝ & ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  
ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ & ΔΗΜ.ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  
Διεύθυνση: Πλ. Αιγών 1, 58200 Έδεσσα 
Πληροφορίες: Σ. Δαμιανίδης 
ΤΗΛ.: 2381 350766 
Email Address: savasd@edessa.gr
Έδεσσα, 8 Ιουνίου 2021 
Αρ. Πρωτ.: 7921

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ 
Ο Δήμαρχος Έδεσσας  
Διακηρύττει ότι: 
Την 22η Ιουνίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ.- 11.00 π.μ. θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Έδεσσας και μπροστά στην Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασιών του Δήμου μας, φανερή προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δικαιώματος εισόδου στο σπήλαιο Καταρρακτών της πόλης της Έδεσσας για ένα (1) έτος. 
Το δικαίωμα εισόδου αφορά αποκλειστικά και μόνο για το σπήλαιο των Καταρρακτών Έδεσσας που βρίσκεται κάτω από την πτώση του μεγάλου Καταρράκτη το οποίο και εκμισθώνεται, με τους παρακάτω όρους: 
1.- Εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίζεται το ποσό των σαράντα ευρώ (40,00€) σε γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή ισόποση εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας.  
2.- Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μισθώματος ορίζεται το ποσό των τετρακοσίων (400,00 €), το οποίο θα επιβαρύνεται κι από το νόμιμο χαρτόσημο.  
3.- Το δικαίωμα εισόδου που θα εισπράττει ο μισθωτής, ορίζεται σε ευρώ πενήντα λεπτά (0,50€).  
4.- O τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή για να υπογράψει το πρακτικό της δημοπρασίας και την ιδιωτική σύμβαση μίσθωσης και  
5.- Προκείμενου να συμμετάσχει κάποιος στη δημοπρασία θα πρέπει να είναι φορολογικά, ασφαλιστικά και δημοτικά ενήμερος. 
Για τους πλήρεις όρους της διακήρυξης και τους διαλαμβανομένους στην σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση απευθυνόμενοι στο Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου και στο τηλ. 23813 50766, στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και στην ιστοσελίδα www.dimosedessas.gov.gr.  
Ο Δήμαρχος Έδεσσας  
Δημήτριος Γιάννου