Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Αστυνομικά

Ο μάρτυρας κατηγορίας, Βούλγαρος υπήκοος, έκανε λόγο για “ενέδρα” και “οργανωμένη επίθεση” η οποία διήρκησε περί τα 15 λεπτά. “Πήγαιναν για δολοφονία. Εάν δεν ήταν ο Τόσκο θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε” […] Πέντε δεύτερα αφού πέρασε το αμάξι πάνω από τον Τόσκο εξαφανίστηκαν όλοι και ήρθε η αστυνομία. Έφυγαν προς το δρόμο απ’ όπου είχαν έρθει”. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, ο ίδιος δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα σε όλο το σώμα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Νωρίτερα, το δικαστήριο κάλεσε τους οκτώ κατηγορούμενους, επτά άνδρες και μία γυναίκα, να τοποθετηθούν ως προς το κατηγορητήριο και αρνήθηκαν τις εις βάρος τους αποδιδόμενες πράξεις.

Ενώπιον των τριών τακτικών και τεσσάρων λαϊκών δικαστών, βρίσκονται συνολικά οκτώ άτομα, μεταξύ αυτών η 27χρονη οδηγός του οχήματος, η οποία διώκεται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο, και ο 49χρονος πρώην σύντροφός της που φέρεται να οργάνωσε την επίθεση εναντίον του άτυχου άντρα και των φίλων του, και διώκεται ως ηθικός αυτουργός στην πράξη της ανθρωποκτονίας.

Πηγή: ertnews.gr

Ετικέτα: