Στους ημιτελικούς της Οστράβα η Σάκκαρη

Αθλητικά

Η Μαρία Σάκκαρη διάγει φέτος την κορυφαία σεζόν της καριέρας της, μέχρι την επόμενη, με συνέπεια να ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα του Top-10 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε στα δύο σετ (7-5, 6-3) και το εμπόδιο της Τσέχας Τερέζα Μαρτίντσοβα κι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά, «σπάζοντας» με το καλημέρα το σερβίς της αντιπάλου της και στη συνέχεια διατήρησε το προβάδισμα ως το 5-4, όταν η Μαρτίντσοβα της… ανταπέδωσε το break κι έκανε το 5-5.

Το επόμενο game ήταν και το πιο συναρπαστικό της συνάντησης, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να «σπάει» εκ νέου, στην τρίτη ευκαιρία, το σερβίς της Μαρτίντσοβα κι εν τέλει να φτάνει στο 1-0 κρατώντας στη συνέχεια το δικό της για το 7-5.

Η Τσέχα ξεκίνησε στο δεύτερο σετ με κεδρισμένο game, για ν΄ ακολουθήσει σερί 3-0 της Σάκκαρητο πρώτο γκέιμ, του δεύτερου σετ, αλλά η Σάκκαρη με σερί 3-0 πήρε άμεσα το προβάδισμα και δεν το έχασε ως το τέλος, «κλείνοντας» τον αγώνα με άλλο ένα break.

Αντίπαλος της 26χρονης πρωταθλήτριας στον αυριανό (25/9) ημιτελικό θα είναι η νικήτρια που θα προκύψει από τον προημιτελικό μεταξύ της Πολωνής Ίγκα Σφιόντεκ και της Καζάκας Έλενα Ριμπάκινα.

Ετικέτα: