728 x 90

(ΦΩΤΟ) Τα νέα του ΓΑΣ "Μέγας Αλέξανδρος" Γιαννιτσών

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΑΓΓΕΛIΕΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΔΩΡΕΕΣ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: ΤΗΛ. 6930 400836 - 6976 111065 / press@edessaiki.gr

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΑΓΓΕΛIΕΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΔΩΡΕΕΣ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: ΤΗΛ. 6930 400836 - 6976 111065 / press@edessaiki.gr

Με νίκη συνέχισε της αγωνιστικές του υποχρεώσεις το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» για το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., κερδίζοντας το Σάββατο 19/11/2022 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών την αντίστοιχη ομάδα της Γουμένισσας με σκορ 66-39.

Η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε από το πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας καλά σε επίθεση και άμυνα, δημιουργώντας έτσι μια διαφορά η οποία την έφερε μπροστά στο τέλος του δεκαλέπτου με σκορ 19-11.

Ιδια ήταν η εικόνα και στη συνέχεια του παιχνιδιού για τα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα με τις δυο ομάδες να δοκιμάζουν αγωνιστικά διάφορα σχήματα σε άμυνα και επίθεση, φτάνοντας στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα των Γιαννιτσών να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 63-39.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών τόνισε τα εξής: 

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Ήταν ένα παιχνίδι που δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα αγωνιστικά, δίνοντας μεγαλύτερη συμμετοχή σε παίκτες που θέλουμε να είναι πιο έτοιμη για να μας βοηθήσουν περισσότερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος μας.  

Θα ήθελα δώσω συγχαρητήριά στην ομάδα της Γουμένισσας για την πολύ όμορφη προσπάθεια που κάνει φέτος ενισχύοντας όλα τα τμήμα της από ανδρικό μέχρι και ακαδημίες.» 

Τα δεκάλεπτα: Α: 19-11 Β: 33-18 Γ: 47-25 Δ: 66-39 

Διαιτητές: Καραμανλής, Γκαντίδης 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

«Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Κασιμίδης Γ. – Κυριαζής Δ.) Κουτσουράς Σ. 6π, Αλατζίδης Ε., Μωυσίδης Η. 3π., Στόϊτσης 13, Βένος Μ. 2π, Παπαμανώλης Π. 9π. Ακονίδης Γ. 1π, Παπαδόπουλος Γ. 4π, Παπαδόπουλος Κ. 24π, Ποζουκίδης Π. 2π, Τσιτερίδης Α. 2π, Καραμπεντής Ι. 2π  

«Α.ο.κ. Γουμένισσας»: (Μπάρμπας Κ.)Κώστας Χ. 7π, Τζάκος Γ. 2π, ΠαμπουχίδηςΓ 3π, Γέγας Δ., Καρακόλης Ε. 15π, Ζαχαριάδης Ζ. 4π, Τουλούπης Κ. 4π, Γιόντσης Κ. 4π.  

- - -

📌  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/11/2022, στα Γιαννιτσά, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Α.Σ. «Αλεξάνδρειας».

Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 40 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από δύο (2) ηλικιακά παιχνίδια (2010, 2011, 2012), τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο των Γιαννιτσών.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν και από τις δύο ομάδες.  

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και των δύο ομάδων. Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας έντεκα και δώδεκα ετών. Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσπαθούμε να δώσουμε στους αθλητές μας πολλούς αγώνες γιατί πιστεύουμε από τα παιχνίδια θα αποκτήσουν την αγωνιστική εμπειρία που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε μπασκετικές ομάδες που θα χαίρονται και θα αγαπούν το άθλημα μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των παιδιών και των δυο ακαδημιών που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και δημιούργησαν μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο coach των Ακαδημιών της Αλεξάνδρειας, Τσοπουρίδη Θεόδωρο, για την ανταπόκριση του στο κάλεσμά μας.» 

Θεόδωρος Τσοπουρίδης: «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών για το φιλικό Τουρνουά που συνδιοργανώσαμε. Αυτό που έχουμε σαν στόχο και σκοπό στην προσπάθεια μας είναι να καλλιεργούμε το άθλημα που όλοι αγαπάμε αλλά και να δίνουμε κίνητρο στα παιδιά να ασχοληθούν με αυτό. Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν σήμερα και γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν το τουρνουά μας.

Ευχαριστώ με τη σειρά μου προσωπικά τον coach Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν».  

Από το Γραφείο Τύπου

📌  Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών  
Ακαδημία Basketball  
Επικοινωνία: Κασιμίδης Ιωάννης  
Διεύθ: Μ. Αλεξάνδρου 3, Γιαννιτσά, ΤΚ 58100  
Τηλ.: 6932 747411  
Email: info@megasgba.gr 
www.megasgba.gr