728 x 90img

ΣΤΕΦ. ΒΑΓΟΥΡΔΗΣ

Α.Β.Ε.Ε.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΓΟΥΡΔΗΣ ΑΒΕΕ» είναι μία από τις αρτιότερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκδόσεων και γραφικών τεχνών καθώς επίσης και στους κλάδους των προεκτυπώσεων, των εμπορικών και των τουριστικών εκτυπώσεων.

Η «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΓΟΥΡΔΗΣ ΑΒΕΕ» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά καθετοποιημένα συγκροτήματα βιομηχανικών εκτυπώσεων στη Βόρεια Ελλάδα, με σημαντικές επενδύσεις και υψηλή τεχνογνωσία εκτυπώσεων. Η εταιρεία μας προσφέρει ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων εκτυπωτικών λύσεων υψηλών προδιαγραφών ποιότητας.

Η δραστηριότητα της εταιρείας μας καλύπτει τα στάδια των εκτυπωτικών εργασιών βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών, διαφημιστικού υλικού και παντός είδους εντύπων. Η «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΓΟΥΡΔΗΣ ΑΒΕΕ» εκτυπώνει, βιβλιοδετεί, ενθέτει και συσκευάζει ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό εντύπων διάφορων προδιαγραφών.

Το παραγωγικό δυναμικό της εταιρείας μας είναι εγκατεστημένο στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο εκτυπώσεων στο Προάστειο Εδεσσας. Με σύγχρονες εκτυπωτικές μονάδες για περιοδικά, βιβλία, διαφημιστικά και εφημερίδες, διασφαλίζεται η έκδοση και η έγκαιρη παράδοση κάθε εντύπου σε άριστη ποιότητα.

Η «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΓΟΥΡΔΗΣ ΑΒΕΕ» επενδύει στη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της, στην αξιοπιστία και στη συνέπεια, καθώς και σε πρωτοποριακές υπηρεσίες για τους πελάτες της. Η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας σε συνδυασμό με τον άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό, παρέχει πλεονεκτήματα στους πελάτες της και ανταποκρίνεται με επιτυχία σε οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτηση. Η εταιρεία μας παρακολουθεί τις εξελίξεις στη διεθνή βιομηχανία εκτυπώσεων και αφομοιώνει τις καινοτομίες με συνεχή ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού της ενώ χρησιμοποιούνται οι πλέον σύγχρονες λύσεις. Το άριστα καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό μας εξασφαλίζει την αυξημένη παραγωγικότητα και τα άριστα ποιοτικά προϊόντα κάθε παραγωγής.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Με στόχο την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παραγωγής, η εσωτερική λειτουργία της «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΓΟΥΡΔΗΣ ΑΒΕΕ» έχει οργανωθεί με τέτοιο ώστε να προσφέρονται και να διασφαλίζονται λύσεις σε κάθε πελάτη καθώς και η υψηλότερη ποιότητα και η έγκαιρη παράδοση.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΓΟΥΡΔΗΣ ΑΒΕΕ» ιδρύθηκε το 2001, δραστηριοποιείται στον τομέα των εκτυπώσεων και αναλαμβάνει εκτυπώσεις εφημερίδων, περιοδικών, διαφημιστικών εντύπων και βιβλίων. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Προάστειο Έδεσσας και διαθέτει επίσης γραφεία: Γιαννιτσά (Βενιζέλου 113) και στην Έδεσσα (Δημοκρατίας 27). Ιδρυτής και πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της εταιρείας μας είναι ο Στέφανος Ε. Βαγουρδής.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η έδρα της εταιρείας και οι κεντρικές εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Προάστειο Εδεσσας σε ιδιόκτητη έκταση. Οι στεγασμένοι χώροι περιλαμβάνουν:
> τις εκτυπωτικές εγκαταστάσεις εφημερίδων, περιοδικών, διαφημιστικών βιβλίων κ.λπ.
> την αποθήκη χάρτου
> την τεχνική υποστήριξη
> το βιβλιοδετείο
> τους χώρους ένθεσης και αποστολής εφημερίδων
> τα γραφεία της διοίκησης

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τυπώσει για σας:

Εταιρικά Εντυπα (Κάρτες, Επιστολόχαρτα, Φάκελλα, Αυτοκόλλητα)
Διαφημιστικά Εντυπα (Προσπέκτ, Τετράδια με καρφίτσα ή κολλητά, Τιμοκατάλογοι Προϊόντων - Φαγητών κ.α., Φάκελλα Εγχρωμα Πλαστικοποιημένα και με βερνίκι UV)
Εντυπα Λογιστηρίων Μπλοκ (Τιμολόγια, Αποδείξεις, Βιβλία Λογιστικά, Εντυπα Εσωτερικής Χρήσης, Διαφημιστικά
Μηχανογραφικά Εντυπα (Τιμολόγια, Αποδείξεις Πολυκατοικιών)
Εντυπα Εφορίας (Ε1, Ε2, Ε3, Ε5, Ε7, Ε9 - Περιοδικές, ΦΜΥ, Τιμολόγια, Δελτία Αποστολής, Αποδείξεις)
Διάφορα έντυπα & κατασκευές, Καρτελάκια ρούχων & Ετικέτες (Συσκευασιών, Προϊόντων, Πακέτων, Ποτών, Αναψυκτικών, Αυτοκόλλητες με Πλαστικοποίηση & με βερνίκι UV)
Κουτιά από Χαρτόνι για (Πιτσαρίες, Ζαχαροπλαστεία, Fast Food, Software, Αναλλακτικών, Εξαρτημάτων)
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΩΝ & ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ & PLOTER Εκτύπωση & εγγραφή CD & DVD (Για οποιοδήποτε θέμα προς εγγραφή που αφορά πνευματικά δικαιώματα απαραίτητη η έγγραφη δήλωση του δικαιούχου.)

ΣΤΟΧΟΙ

Οι βασικοί στρατηγικοί στόχοι της εταιρείας εστιάζονται στα εξής σημεία:
> Διατήρηση του υψηλού επιπέδου αποδοτικότητας και της ηγετικής θέσης της εταιρείας μας στην αγορά, με αιχμές την ποιτότητα και την αξιοπιστία.
> Να γίνει η εκτύπωση προσιτή σε πελάτες οποιουδήποτε μεγέθους.
> Περαιτέρω διεύρυνση της πελατειακής βάσης της εταιρείας.
> Διατήρηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με πελάτες, προμηθευτές και εργαζόμενους.
> Παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και υλοποίηση των πλέον απαιτητικών παραγωγών, ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Παραγωγή εφημερίδων - περιοδικών

Το τμήμα παραγωγής εφημερίδων και περιοδικών διαχειρίζεται την παραγωγή των εφημερίδων με σκοπό υψηλά κριτήρια ποιότητας και παράδοση στους ζητούμενους χρόνους για την έγκαιρη κυκλοφορία τους. Στόχοι του τμήματος παραγωγής περιοδικών είναι η βελτιστοποίηση της διαδικασίας παραγωγής, η επίτευξη ποιότητας και η εξοικονόμηση κόστους για τους πελάτες. Παράλληλα οργανώνει και διαχειρίζεται την παραγωγή των εντύπων με σκοπό την συνεπή παράδοσή τους στους συμφωνημένους χρόνους, τη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του εξοπλισμού και την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Διαφημιστικά – Εμπορικά – Βιομηχνικά έντυπα

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλαμβάνει εκτυπωτικές εργασίες μεγάλου όγκου και να τα παραδίδει σε συντομότατους χρόνους και σε άριστη ποιότητα. Από διαφημιστικά ένθετα για εφημερίδες και περιοδικά έως εταιρικά, εμπορικά, βιομηχανικά έντυπα και χάρτες, το πλήθος των διαφημιστικών εντύπων που εκτυπώνουμε καλύπτει και εκπληρώνει τις ανάγκες του μεγαλύτερου μέρους της διαφημιστικής αγοράς.

Βιβλία

Στην «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΓΟΥΡΔΗΣ ΑΒΕΕ» εκτυπώνονται βιβλία κάθε είδους, όπως ταξιδιωτικά, λογοτεχνικά, ιστορικά, παιδικά, καθώς και μεγάλος αριθμός σχολικών βιβλίων, σε διάφορα σχήματα. Εκτός της κλασικής βιβλιοδεσίας με κόλλα, αναλαμβάνονται εργασίες που απαιτούν καλλιτεχνική βιβλιοδεσία. Τα βιβλία παράγονται με χαμηλό κόστος και η ποιότητά τους είναι άριστη.

Οικονομικό τμήμα - Λογιστήριο

Βασιζόμενο στο έμπειρο δυναμικό των στελεχών του και τη σύγχρονη μηχανογραφική υποστήριξη, το Οικονομικό Τμήμα εξασφαλίζει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για την χρηματοδότηση τόσο του αναγκαίου εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού εξοπλισμού, όσο και του κεφαλαίου κίνησης της εταιρείας. Παρακολουθεί ενεργά τη λειτουργία της εταιρίας με στόχο την ασφαλή και αποτελεσματική εκμετάλλευση των οικονομικών δυνατοτήτων της. Δραστηριότητες του Οικονομικού Τμήματος:
> Η κατάρτιση των αποτελεσμάτων της εταιρείας.
> Η σύνταξη ισολογισμών χρήσεων.
> Η διαχείριση τραπεζών.
> Η ενημέρωση της διοίκησης αναφορικά με την πορεία της εταιρείας.
> Απολογιστικά και προϋπολογιστικά.

Στο Οικονομικό Τμήμα υπάγεται ο τομέας μισθοδοσίας με αρμοδιότητα την έκδοση της μηνιαίας μισθοδοσίας των εργαζομένων της εταιρείας. Τέλος, η δραστηριότητα του Οικονομικού Τμήματος είναι ο τομέας τιμολογήσεων, εισπράξεων που ασχολείται με τις τιμολογήσεις των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία μας και την διαχείριση των απαιτήσεων της εταιρείας. Συχνά αναφέρεται ότι το λογιστήριο είναι η καρδιά της επιχείρησης. Η πραγματική πρόκληση όμως είναι να καταφέρει να λειτουργήσει εκτός από διεκπεραιωτικά κυρίως δημιουργικά αποτελώντας ένα σημαντικό εργαλείο για τη λήψη αποφάσεων. Στόχος είναι να μην εκτελούνται απλώς μηχανικά εγγραφές και υπολογισμοί αλλά να συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη της εταιρείας.
Αλλες δραστηριότητες του λογιστηρίου:
> Ικανοποίηση των νομίμων ενδιαφερόντων των συναλλασσομένων με την επιχείρηση.
> Προετοιμασία και κοινοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων.
> Διαχείριση από λογιστικής πλευράς αποθηκών, παραγωγής, αποθεμάτων, παγίων, αναλώσεων, τιμολογίων πώλησης, τιμολογίων αγορών με τρόπο ώστε, αφ' ενός να εφαρμόζονται οι απαιτούμενες από το νόμο διαδικασίες και αφ' ετέρου να παρουσιάζονται με ορθό τρόπο για τη διοίκηση της εταιρείας.

Μεταφορά

Η «Σ. ΒΑΓΟΥΡΔΗΣ ΑΒΕΕ» παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών μεταφοράς προϊοντων. Με ταχύτητα, ακρίβεια στον χρόνο παράδοσης και συνέπεια ως προς τη συμφωνία, τα τελικά προϊόντα μεταφέρονται στους τόπους που υποδεικνύονται από τους πελάτες μας.